Thursday, February 25, 2010

Teho Kisat Rekoille!!!


Autosähkö ja Dieselhuolto Häkkinen Oy ja HiPer Express järjestää lauantaina 8.5.2010 ammattiliikenteessä oleville kuorma-autoille tehokilpailut Häkkisen MAHA - tehodynamometrissa, osoitteessa Autokatu 1 20380 Turku. Tapahtuma alkaa klo. 10.00 .

Kilpailussa jaetaan pokaalit kolmelle parhaalle ‘suurin pyöräteho moottorin litratilavuutta kohden’- menetelmällä sekä ‘Power King’- palkinto suurimman pyöräteholukeman saavuttaneelle. Lisäksi Häkkinen tarjoaa -25% alennuksen listahinnoista kaikista tapahtuman aikana varatuista ohjelmapäivityksistä sekä kilpailijoille että yleisölle.

Autot pitää olla rekisteröity luvanvaraiseen liikenteeseen, liikennevakuutettu sekä katsastettu. Kokonaispaino vähintään 16t. Osallistuminen mahdollista myös telivetoisella autolla.

Osallistumismaksu 60 euroa sisältäen ALV:n.

Ennakkoilmoittautuminen ja lisätietoja sähköpostilla: powerday2010(at)gmail.com tai puhelimella 0407388301. Ilmoittakaa yrityksen nimi ja yhteystiedot, auton rekisterinumero, merkki ja malli. 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta otetaan mukaan, jos aikaa riittää niin voidaan ottaa lisää paikanpäällä ilmoittautuneita. Ennakkoon ilmoittautuneille lähetetään lasku joka pitää olla maksettu ennen kuin ilmoittautuminen on voimassa. Peruutukset viimeistään 7 vuorokautta ennen tapahtumaa.

No comments: