Thursday, July 10, 2014

Spiked Bra and Peterbilt Custom work!

 Spike Bra -project under progress.
 
 Can't wait to see these on Anu P ;).
 
 We spend one sunny day for new look of Markus's Pete rear end. 
 
 Markus him self acting like he's doin' something.
 
Work done and looking real nice! I personally like the red Pete-flaps a lot!
 
 
Like we have said we customize everything including women underwear! Since we couldn't find Spiked bra and string panties for Anu to her next photo shoot we decided to make them our own. Set you see at the pictures are the very first we have ever done and was learning experience, but still I think they came out pretty cool made by truck customizer ;).
 
Can't wait to see Anu wearing them! Will share few pics of Anu wearing them with you guys asap.
 
 
We also spend one sunny day to get new look to Markus's 379 Peterbilt. New stainless light bars with Red Peterbilt mud flaps look very good!
 
 
 
Kuten ollaan sanottu, me customoidaan kaikkea, jopa naisten alusvaatteita ;)! Kun valmiina ei löydetty niitti rintsikoita ja stringejä Anun seuraavaan kuvaukseen, piti ne tehdä itse. Kokemus oli opettava ja seuraavista varmasti tulee paremmat, mutta ei tämäkään lopputulos huono ole autonrakentajan tekemäksi.
 
Odotan innolla miltä ne näyttävät Anun päällä ;). Kuvia tulossa kun keretään sovittaa!
 
 
Yks aurinkoinen päivä, kun oli tekemisen puutetta otettiin pikkunäpertelyksi Markuksen Peterbiltin takalisto. Homma sujui rattoisasti pihapiirissä aurinkoa otellessa. Kiiltävät rosteriset valopalkit ja punaiset Peterbilt -kuraläpät oli loistava valinta. Lopputulos on hieno!

No comments: