Monday, July 5, 2010

Kenworth W900A EXHD For Sale!!!

Yes, it is my truck! I have come to the point I have desited to sell it. I have had way too many issues while building it and it have gotten me in financial problems as well as family problems, so I have desited to let her go. I have done my best with it but couldn't pull it through, so it's time to admit I couldn't do the job I started.

The truck is almost like new from bumper to bumper and to list everything done to it would take me few days, so please call and ask about the details. BUT serious enquiries ONLY!!! I'm too tired for bulshit.

Jep, projekti on myynnissä!!! Olen kohdannut kuluneen rakenteluvuoden aikan niin paljon vastoinkäymisiä ja ongelmia että nyt on mitta täysi. Projekti on vienyt rahat ja tuhonnut melkein perheen, joten on aika laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. On siis aika myöntää ettei yhden miehen resurssit riitä rakentaa kokonaista kuorma-autoa vajaassa vuodessa Yritys oli hyvä, mutta ei onnistunut.

Autossa on lähes kaikki uutta puskirista puskuriin, ja se on viimesilausta vaille vamis. Auto ON suomen rekisterissä ja siinä on voimassa oleva katsastus. Se on ajokunnossa. Kesken on kojetaulun sähköjen siistintä ja pakoputkistosta puuttuu pätkä turbolta, sekä pieniä viimeistelyhommia siellä ja täällä. Autossa on enemmän uutta kuin vanhaa joten en lähde listaamaan kaikkea tässä. Vakavasti ostoaikeissa olevat soittakaa niin kerron kaiken autosta. Turhan kysyjät älkää koetelko hermojani enää enempää!!!

Contact to:

Phone: +358 50 336 7097
Email: siliconeexpress@gmail.com

No comments: